Інтернет-магазин подарункових наборів
Наші
телефони
Графік
роботи
08:00 - 18:00 пон-п'ятн
09:00 - 16:00 суб
вихідний неділя
Топ-10 новорічних фільмів

Топ-10 новорічних фільмів

Новорічні свята - це час затишку, тепла та незабутніх митів разом із близькими. І одним із найкращих способів зробити святкування ще більш особливим є перегляд новорічних фільмів. Ось наш топ-10 фільмів, які допоможуть вам створити неперевершену атмосферу святкувань.

1. "Один вдома" (Home Alone, 1990) - Ця класика вже давно стала не від'ємною частиною новорічних свят. Веселий Кевін МакКоллістер залишається сам удома та відбиває напад злодіїв.

2. "Грінч: Злодійка Різдва" (Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas, 2000) - Злодійка Різдва Грінч вирішує вкрасти свято, але виявляється, що Різдво - це більше, ніж подарунки.

3. "Просто друзі" (Just Friends, 2005) - Романтична комедія, яка розповідає про те, як вечірка старих друзів на Новий рік може змінити все.

4. "Сам удома 2: У Нью-Йорку" (Home Alone 2: Lost in New York, 1992) - Ще одна пригода Кевіна МакКоллістера, цього разу в Нью-Йорку.

5. "Полярний вираз" (The Polar Express, 2004) - Мандрівка на Полярний вираз потужна історія про віру та дива.

6. "Найкращий подарунок" (The Best Man Holiday, 2013) - Друзі знову збираються, щоб відсвяткувати Різдво, і це весело і емоційно.

7. "Заодно у вічність" (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004) - Хоча це не традиційний новорічний фільм, ця історія про пам'ять і кохання робить свято ще більш цінним.

8. "Гаррі Поттер і філософський камінь" (Harry Potter and the Sorcerer's Stone, 2001) - Перший фільм із серії Гаррі Поттера, який розповідає про новорічні свята в Хогвортсі.

9. "Новорічна пісня" (New Year's Eve, 2011) - Цей фільм поєднує різні історії та персонажів, які вчаться цінувати новорічні чудеса.

10. "Чарлі та шоколадна фабрика" (Charlie and the Chocolate Factory, 2005) - Ця казкова історія про Чарлі Бакетта, який отримує шанс відвідати фабрику, що робить найсмачніші цукерки, підходить для всієї родини.

Нехай ці фільми допоможуть вам створити незабутню новорічну атмосферу та надихнуть на найкращі святкові миті! Включайте їх, готуйте попкорн і насолоджуйтеся найкращими новорічними історіями на великому екрані.

Коментарі

Написати коментар